
        
        - Prep Time: 1ժ 30 րոպե
 - Cook Time: 17 minutes
 
Հյուսած բուլկիներ քունջութով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն

- Ջուրն ու կաթը խառնում ենք, ավելացնում ենք շաքարավազն ու խմորիչն ու շարունակում ենք խառնել։ Ապա ավելացնում ենք ձուն ու ալյուրը, խառնում ենք՝ վերածելով խմորագնդի։ Թողնում ենք, որ հանգստանա 20-30 րոպե, ապա ավելացնում ենք աղն ու փափկած կարագը։ Ստացվում է հարթ խմոր։

 - Թողնում ենք, որ խմորը բարձրանա ու ծածկում ենք պոլիէթիլենային թաղանթով։
Այն պետք է կրկնակի մեծանա (դա պահանջում է մետ 1 ժամ): Այնուհետև բաժանում ենք 10 հավասար մասերի։

 - Յուրաքանչյուր մասը վերածում ենք երկար ոլորված խմորների։

 - Սովորական հանգույցներ ենք անում։

 - Հանգույցի եզրերը հյուսում ենք։


 - Բուլկիները դնում ենք ձևամանի մեջ և 30 րոպե թողնում սենյակային պայմաններում։

 - Այնուհետև պատում ենք ձվով ու քունջութով։

 - Թխում ենք 15-17 րոպե նախօրոք 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
Պատրաստ լինելուց հետո թողնում ենք, որ սառչեն, ապա մատուցում ենք։

 
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: