Մակարոնս

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Մակարոնս

Մակարոնս պատրաստելիս հարկավոր է կրեմի մասին նախօրոք մտածել: Իսկ թե ինչպիսի կրեմն ավելի հարմար կլինի, դա թողնում ենք Ձեր հայեցողությանը 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Տաթև ջան, կարող եք փոխարինել ցանկացած կրեմով կամ շոկոլադով 🙂

      1. Բարև Ձեզ Լիանա ջան, մեր բաղադրատոմսերը փորձված են, և առանց վարանելու կարող եք պատրաստել 🙂 Գետնանուշի կարագը միջուկի համար է, սակայն այն կարող եք փոխարինել ցանկացած այլ կրեմով կամ շոկոլադով:

    1. Բարև Ձեզ Արմինե ջան, այս չափաբաժնից ստացվում է մոտ 20 հատ Մակարոնս 🙂

    1. Բարև Ձեզ, ցավոք, չեք կարող փոխարինել, քանի որ Մակարոնսի համար պետք է անպայման նուշի ալյուր օգտագործեք 🙂

    1. Լուսինե ջան, կարող եք Ձեր նախընտրած միջուկով պատրաստել 🙂

    1. Մարիամ ջան, վրայի շերտը չոր է, ներսինը՝ փափուկ 🙂

  1. Mi ban harcnem jeroci berany pak enq pahum te mi tetev bac vorovhetev bezen patrasteluc es bac em pahum vor chorana naxapes mersi

    1. Բարև Ձեզ Էլեն ջան, ոչ, ջեռոցը չպետք է բաց պահեք:

  2. կասեք խնդրում եմ նուշ 45 գրա. է պետք ընդամենը. ?

  3. isk hnaravora nerkanyut@ lini vochte hexuk ayl poshu tesqov???
    ev ete hnaravor chi vortexic karoxenq dzerq berel hexuk nerkanyut…

    1. Բարև Ձեզ, Մարիա ջան, ներկանյութը ցանկալի է հեղուկ լինի, քանի որ այդպես ավելի հեշտ կպատրաստեք: Թե հեղուկ և թե փոշի գունանյութ կարող եք ձեռք բերել թխվածքների պարագաների մասնագիտացված խանութներից 🙂

  4. Բարև Ձեզ, կասե՞ք կարելի՞ է ստանալ շագանակագույն մակարուներ կակաոյի փոշի ավելացնելով:

    1. Բարև Ձեզ Հասմիկ ջան, այո իհարկե, կարող եք 25-30 գր կակաո ավելացնել, իսկ էլ ավելի շոկոլադե համ հաղորդելու համար կարող եք որպես միջուկ շոկոլադե կրեմ ընտրել 🙂

  5. Բարև ձեզ, իսկ կարող եք ասել տարբեր համերով (մրգային,վանիլային, ժասմինի)մակարոնս ստանալու համար ինչ պետք է ավելացնել:

  6. Բարև ձեզ կներեք, 1ճաշի գդալը մոտավոր քանի գրամ է

    1. Բարև Ձեզ: 1 ճաշի գդալը ընդունված չափորոշիչներով կազմում է 18 միլիլիտր: Կախված է տվյալ սննդի խտությունից: Օրինակ՝ ջրի դեպքում 18մլ է, կաթի դեպքում՝ 20մլ, ձեթի դեպքում՝ 17մլ, շաքարը՝ 20 գր, աղը՝ 25 գր, ալյուրը՝ 10 գր, բրինձը՝ 15գր և այլն:

  7. Կարող եմ 35գ նուշի ալյուր լցնեմ 10գ ալյուր սովորական ?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *