Միլֆեյ ելակով

Միլֆեյ ելակով

Պատրաստի միլֆեյը կարելի է մատուցել անմիջապես, եթե ցանկանում եք ունենալ խրթխրթան շերտեր, կամ ավելի ուշ, եթե գերադասում եք փափկած և կրեմը ներծած աղանդեր:

—–

Ի դեպ՝

Միլֆեյ (mille-feuille) ֆրանսերենից թարգմանվում է ինչպես “հազարավոր շերտեր”: Ֆրանսիացիներն այսպես են կոչում ոչ միայն շերտավոր տարբեր տեսակի թխվաքները, այլև աչ քաղցր խորտիկները, որոնք պատրաստվում են շերտավոր խմորից:

 

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *