Նարնջով կեքս

Նարնջով կեքս

Այս բաղադրատոմսի մեջ շագանակագույն շաքարավազը կարող ենք սովորական սպիտակ շաքարավազով փոխարինել։ Իսկ ձևամանի մեջ անհրաժեշտ է յուղաթուղթ դնել, որպեսզի կեքսը հեշտ դուրս գա միջից և ձևամանին չկպչի։ Այսպիսի կեքս նախընտրողները հաստատ չեն գիրանա 🙂

Մեկնաբանություններ

  1. Շատ համեղ էր, բայց նկարի կեքսի հետ համեմատած իմ պատրաստածը բացարձակ չբարձրացավ

  2. Շատ ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել, սիրելի Անի։ Դա կարող է պայմանավորված լինել ալյուր որակով, նարնջի չափով (պետք է ընտրել միջին չափի նարինջ )։ Չբարձրանալու պատճառը կարող է լինել նաև խմորը պատրաստելուց հետո անմիջապես չթխելը։ 🙂

  3. Չգիտեմ այս բաղադրատոմսը փորձված է թե ոչ, պատրաստեցի չստացվեց․ Համը բավականին լավն էր, բայց շատ խմորոտ էր, խիտ, առանց ծակոտկենի․ Թվում էր դեռ հում է, բայց վերևի շերտը լավ եփված էր․ Չափը շատ փոքր էր․

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *