Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ

Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ

Համեղ բիսկվիթ , որը զարդարելու համար կարող ենք շոկոլադե կրեմ պատրաստել 🙂

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Մարիամ, ջուրն օգտագործվում է թխելու ընթացքում։ Երբ խմորը լցնում ենք ձևամանի մեջ, վերջինն էլ իր հերթին դնում ենք ջրով լի ուղղանկյունաձև ձևամանի մեջ ու այդպես թխում ջեռոցում։ Դա օգնում է ստանալ հարթ մակերեսով տորթ ու խուսափել խմորի այրվելուց։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *