Մսով չեբուրեկի

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Մսով չեբուրեկի

Ի դեպ, չեբուրեկի  պատրաստելիս անպայման հաշվի առեք, որ նրա խմորը պատրաստելիս ձու չի օգտագործվում, քանի որ այն խմորը դարձնում է պինդ և ձգվող:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Ողջույն սիրելի Լուսինե, այո անհրաժեշտ է սառը ջուր 🙂

  1. Duq dzer patrastac cheburrkin kerel eq@ axacac mis@aranc haemunqneri aranc axi dra ham@ gone patkeracnum eq@

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *