Պանրով սոուս

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Պանրով սոուս

Արդյունքում պատրաստեցինք 400 գր պանրով սոուս , որը սառելուց հետո մայոնեզի կազմության է մնում: Այն կարող ենք մատուցել կարտոֆիլի ջեռեփուկիհավի թևիկների և նագեթսների հետ, ինչպես նաև ծածկել սննդային թաղանթով և մինչև 3 օր պահել սառնարանում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *