Ջալեբի

Ջալեբի

Ի դեպ, օշարակի փոխարեն կարող եք թաթախել ջալեբին մեղրի կամ հալեցրած շոկոլադի մեջ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Ֆանտաստիկ է, խնդրում եմ, ուղարկեք ինձ հեշտ, համեղ և հետաքրքիր քաղցրավենիքների և ճաշատեսակների բաղադրատոմսեր: Շնորհակալություն:

  2. Nax cankanum em shnorhavorel Dzer nor tarin ev sourb tsnunde,tox ays tari katarvi dzer bolor npataknere …ev uzum em shnorhakaloutyuns haytnel dzez vor dzer xohanocayin mets imacoutyune poxancoum eq mer hay kanac,vorpiszi zardaren te tonakan,te arorya sexannere dzer gexecik ,hamex ev bourumnali outestnerov…

    1. Անչափ շնորհակալ ենք նման ջերմ խոսքերի համար: Շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, որ վստահում եք մեզ ^_^ Շնորհավո՜ր

      1. Բարև Ձեզ, Անահիտ ջան, ցանկալի է հենց կեֆիր օգտագործել, բայց մածունով նույնպես կստացվի 🙂

    1. Բարև Ձեզ Անի ջան, այո, կարող եք սպիտակաձավար չլցնել 🙂

  3. կարող ենք խմորը թողնել մեկ ժամ և կարելի է սպիտակաձավարի փոխարեն լցնել սովորական ձավար

    1. Մարիա ջան, ցանկալի է երկար թողնեք և հենց սպիտակաձավար օգտագործեք 🙂

        1. Բարև Ձեզ, Աննա ջան, տապակելիս Ջալեբին դեղին գույն է ստանում 🙂

  4. Jalebin iroq shat hamex e henc siropov sarqeq tataxeq siropi mej 10 varkyan.kefir@ lareli e poxarinel yugurtov

  5. Բարև ձեզ շատ շնորհակալուտյուն ջալեբին շատ համեղ ստացվեց

  6. Barev dzez anchap shnorhakal em ays baxadratomsi hamar shaaaat hamex er, bayc mek harc sarnaran kareli e dnel?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *