Սլավոնական կուլիչ թթվասերով

Սլավոնական կուլիչ թթվասերով

Ի դեպ, Զատական կուլիչ պատրաստելիս, ցանկության դեպքում կարող ենք վրան հրուշակեղենային քերուկ լցնել կամ շաքարի փոշի ցանել 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Nereceq slavonakan kulichi mej dzet kam karag chka? Ev karoxenq nuyn xmorov bulkinerel patrastenq

  2. ներեցեք իսկ խմորիչի քանակը շատ չէ??? Կարելի է այդքան շատ օգտագործել

    1. Սլավոնական Կուլիչ պատրաստելու համար խմորիչի քանակույթյունն այսքան է: Կորող եք օգտագործել առանց վարանելու 🙂

    1. Բարև Ձեզ, այո, կարող եք թխել մոտավորապես 8-9 կուլիչ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *