
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
Սխտորի սոուս
Քայլերի հաջորդականություն
- Թթվասերն ու մայոնեզը լցնում ենք խորը տարայի մեջ։

- Կանաչին լվանում ենք հոսող ջրի տակ, չորացնում, ապա ավելացնում ենք թթվասերով ու մայոնեզով լի տարայի մեջ։ Կանաչ սոխը մանր կտրատում ու լցնում ենք զանգվածով լի տարայի մեջ։

- Սամիթն ու մաղադանոսը նույնպես մանր կտրատում ենք։

- Սխտորը կեղևահանում ու անցկացնում ենք ճզմիչով։

- Համեմում ենք աղով ու մատուցում սառը վիճակում։

Կարելի է մատուցել պանրով ուտեստների հետ, ինչպես նաև օգտագործել աղցանների մեջ։ ։)
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: