Սոյայի սոուսով մարինացված բադ ջեռոցում

Սոյայի սոուսով մարինացված բադ ջեռոցում

Ի դեպ, բադ պատրաստելիս եփվելու ժամանակը կարգավորում ենք հետևյալ  մոտավոր հաշվարկով. 1 կգ բադը 45 րոպեում է եփվում գումարած 30 րոպե` վերևամասը կարմրացնելու համար, այսինքն մոտ 2 կգ կշռող բադը 90 րոպե կեփենք, 30 րոպե էլ վերևամասը կկարմրացնենք, ընդհանուր առմամբ 2 ժամ։ Հետևաբար կախված քաշից, եփվելու մոտավոր ժամանակը կկարգավորենք 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *