
        
        
        Սոուս պեստո
Բաղադրիչներ
- ռեհան - 1 կապ
 - պանիր պարմեզան - 30 գր
 - սխտոր - 2 ատամիկ
 - մայրու ծառի ընկույզ (кедровые орехи) - 30 գր
 - աղ - 1/2 թ/գ
 - ձիթապտղի յուղ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Պլաստմասսայե տարայի մեջ ծեծում ենք ռեհանն ու աղը:

 - Ավելացնում ենք ձիթապտղի յուղը, ընկույզը, քերած պանիրն ու սխտորը և շարունակում ենք ծեծել մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

 
Սոուսը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
էշություն
Աննա, իսկ երբևէ կերե՞լ եք, որ էշություն եք ասում։ Շատ համեղ սոուս է, չոր հացով հատկապես։
Իսկ սովորական ռեհանով կլինի,
Սիրելի Անահիտ, կարելի է պատրաստել նաև սովորական ռեհանով։ ։)
Ես երբեւիցե չեմ փորձել այս սոուսը
անպայման կփորձեմ, ինձ շատ շատ
դուր եկավ…շնորհակալություն…☺
Սիրելի Նվարդ, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ Անպայման փորձեք, համեղ է ստացվում։ Շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից։ ?
Իսկ չիպսով կարող ենք մատուցել,թե հարմար չէ։