Սուրճ լատե տանը

Սուրճ լատե տանը

Մատուցելիս սուրճ լատեի վրա շաղ տվեք դարչին կամ քերած շոկոլադ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Արտակ ջան, կաթը պետք է հարել մոտավորապես 3-4 րոպե, մինչև փրփուր առաջանա 🙂

    1. Որպեսզի կաթը փրփրի, հարկավոր է օգտագործել ավելի բարձր յուղայնության և նախապես սառնարանում մի քանի ժամ պահած կաթ:

    1. Ստացված զանգվածները պետք է բաժակի մեջ լցնել աստիճանաբար, որպեսզի ժամանակի ընթացքում շերտավորվեն՝ ըստ ծանրության: 🙂

    1. Սիրելի Հռիփսիմե, փրփրելը կախված է կաթի յուղայնությունից։ Որքան յուղայնությունը բարձր է, այնքան հեշտ է փրփրում։ Սակայն հարիչով հարելու դեպքում այն շատ արագ «նստում» է։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *