Սպիտակուցային եփովի կրեմ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
կրեմ-2

Կրեմների բազմաթիվ համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել Կրեմներ բաժնում:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. կակաո ավելացնելուց հետո կրեմը թուլացավ, ինչից է՞ և հնարավո՞ր է արդյոք վերականգնել

    1. Սիրելի Սաթեն, սովորաբար խտության վրա չի անդրադառնում, եթե օշարակը պատրաստում ենք կակաոյով: Այս դեպքում, իհարկե, կրեմը կարելի է փրկել` ավելացնելով որևէ խտացուցիչ (ագար-ագար, ժելատին, օսլա), սակայն այն պիտանի չի լինի ձևավորելու համար: Այս դեպքում հեղուկ վիճակում կրեմը լցնում ենք ձևամանի մեջ, թողնում ենք, որպեսզի սառչի և պնդանա: 🙂

  2. Իսկ շաքարահյութը եռալուց անմիջապես հետո է պետք ավելացնել, թե՞ հովանալուց հետո։

    1. Սիրելի Լեյլա, սպիտակուցները հարելու ընթացքում շաքարահյութը կհասցնի փոքր-ինչ սառչել։ 🙂

      1. Կարելի է կիտրոնի հյութը փոխարինել լիմոնի աղ, եթե այո որքան պետք է լինի։

        1. Սիրելի Գոհար, փոխարինելու դեպքում վստահ չենք, որ կստացվի նույն զանգվածն ինչ կիտրոնի հյութի դեպքում։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *