
Հնդկական սերուցքային կոնֆետներ քունջութով
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթսայի մեջ հալեցնում ենք կարագը, ավելացնում ենք քունջութն ու 3-5 րոպե տապակում ենք:

- Միասեռ զանգված ստանալուց հետո կաթսան հանում ենք կրակի վրայից ու ավելացնում ենք շաքարավազը:

- Ստացված զանգվածը թողնում ենք, որ սառչի, ապա ավելացնում ենք չոր կաթը: Ստացվում է պինդ զանգված:

- Ստացված զանգվածը լցնում ենք սառույցի համար նախատեսված ֆորմաների մեջ և 5-6 ժամ պահում ենք սառնարանում:

- Մեր համեղ կոնֆետները պատրաստ են։ Վայելում ենք։

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: