Տնական լիկյոր «Բեյլիզ»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
լիկյոր-բեյլիզ-2

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Կարինե, մենք օգտագործել ենք «Պրեզիդենտ» ապրանքանիշի 18% յուղայնությամբ սերուցքը, և արդյունքը շատ լավ է եղել: Սակայն կարող եք օգտագործել նաև այլ ապրանքանիշերի որակյալ սերուցք: 🙂

  1. Շնորհակալ եմ, իսկ ինքը ըմպելի սերուցք է՞ և պետք է արդյոք օգտագործելուց առաջ ինչ որ բան անել՞

    1. Սիրելի Կարինե, սերուցքը նաև ըմպելի է և օգտագործելուց առաջ որևէ բան անել հարկավոր չէ: 🙂

  2. Բարև ձեզ, կասեք՞անմիջապես կարելիա օգտագործել

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Ռուզաննա։ Կարելի է օգտագործել նաև անմիջապես, սակայն ցանկալի է մի քանի ժամ սպասել համային հիանալի համադրություն ստանալու համար։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *