Տորթ հաղարջով և թավշյա բիսկվիթով

Տորթ հաղարջով և թավշյա բիսկվիթով

Այժմ կարող ենք տորթը սառնարանից հանել և վայելել: Տորթ հաղարջով և թավշյա բիսկվիթով ՝ խոսքերն ավելորդ են 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. ամեն ինչ արել եմ ինչպես գրված էր, սակայն կրեմը ջրիկ է ստացվում, օգտագործել եմ նույնիսկ սերուցքի թանձրացուցիչ ((

  2. Քնար ջան, հնարավոր է կրեմը ջրիկ է ստացվել ցածր յուղայնությամբ թթվասերի պատճառով: Այստեղ հարկավոր է օգտագործել համեմատաբար բարձր յուղայնության թթվասեր:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *