Տրյուֆելային տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տրյուֆելային տորթ

Տրյուֆելային տորթ կարելի է պատրաստել ու մի քանի օր պահել սառնարանում. դրանից համը միայն շահում է: Տորթը կարելի է մատուցել պաղպաղակի կամ հարած սերուցքի հետ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Տաթև ջան, կարող եք փորձել, կարծում ենք՝ Ձեզ դուր կգա 🙂

    1. Գոհար ջան, գլյուկոզան պետք է ձեռք բերեք թխվածքների մասնագիտացված խանութներից 🙂

  1. Nerec karox eq asec inchpes txel biskvit@ chishtn asac chhaskaca incha nshanakum bazmaepi katsayi mej)),ev inch jermastichani tak txel,naxapes mersi

    1. Բարև Ձեզ, բազմաեփը mультиварка-ն է, եթե չունեք, կարող եք բիսկվիթը թխել նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *