
Ազնվամորիով սմուզի
Բաղադրիչներ
- ազնվամորի - 50 գր
- յոգուրտ դասական - 120 գր
- կաթնաշոռային պանիր - 50 գր
- շաքարավազ - 1 թ/գ
Քայլերի հաջորդականություն

- Ազնվամորին լվանում ենք հոսող ջրի տակ, անցկացնում ենք քամիչով, որպեսզի ջուրը դուրս գա։
Առանձին տարայի մեջ լցնում ենք յոգուրտը, ավելացնում ենք շաքարավազը, կաթնաշոռային պանիրն ու ազնվամորին։ Շաքարավազը կարելի է փոխարինել շաքարի փոշիով կամ մեղրով։

- Ստացված խառնուրդը բլենդերով հարում ենք։

- Սմուզին պատրաստ է։ Վայելում ենք ամռան շոգին։

Բարի վայելում։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: