
- Yield: 40 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
Աղցան «Ծիածան»
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Երշիկը մանր կտրատում ենք։

- Պղպեղը խորանարդաձև կտրատում ենք։

- Վարունգը նույնպես բաժանում ենք փոքրիկ խորանարդիկների։

- Սոխը կիսալուսնաձև կտրատում ենք։

- Եփած ձվերը նույնպես մանր կտրատում ենք։

- Պատրաստում ենք սոուսը, որի համար մայոնեզը, մանանեխը, աղն ու համեմունքները խառնում ենք։

- Աղցանը պատում ենք սոուսով, խառնում ենք ու 40-60 րոպե թողնում ենք սառնարանում։

Բարի ախորժակ։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: