
        
        - Yield: 1 ժամ անց
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 30 minutes
 
Բալով թխվածք
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սառեցված և կտրատված կարագը խառնել ալյուրի և սոդայի հետ, ապա ավելացնել կեֆիրը և արագ հունցել խմորը, քանի դեռ խմորը չի սկսել շերտավորվել: Տեղափոխել խմորը սառնարան 1 ժամով:

 - Սեղանին շաղ տալ մի քիչ ալյուր, ապա ուղղանկյունաձև բացել խմորը 4մմ հաստության շերտով: Կտրել խմորը ժապավենաձև:

 - Ամեն ժապավենի վրա շարել կորիզահանված բալերը, վրան շաղ տալ շաքարավազ, ապա միացնել ժապավենների աջ և ձախ ծայրերը՝ ստանալով խողովակներ:

 - Կլոր ձևամանի մեջ շրջանաձև տեղավորել խողովակները:Թխել ջեռոցում 30րոպե 180աստիճանոմ:

 - Մատուցելիս թխվածքի վրա շաղ տալ շաքարի փոշի:

 
Օղակաձև բալով թխվածք փխրուն խմորով, որը հիանալիորեն կլրացնի երեկոյան թեյախմությունը:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: