
        
        
        Բալով ու նուշով կրամբլ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նուշը 5-10 րոպե թողնում ենք եռացրած ջրի մեջ։

 - Այնուհետև կեղևահանում ու մանր կտրատում ենք։

 - Ալյուրն ու շաքարավազը խառնում ենք։

 - Կարագը հալեցնում ու լցնում ենք ալրային զանգվածի վրա և խառնում ենք։

 - Ստացվում է փշուրանման զանգված։

 - Ավելացնում ենք կտրատած նուշն ու խառնում ենք։

 - Բալը լցնում ենք ձևամանի մեջ, ապա ավելացնում ենք 1 ճ/գ շաքարավազ։

 - Վրան լցնում ենք խմորի փշրանման զանգվածն ու 20-25 րոպե եփում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

 - Մատուցում ենք տաք կամ սառը վիճակում։

 
Նրբահամ դեսերտ, որը կարելի է վայելել ցանկացած եղանակի։ ։)
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: