
Բալով ու նուշով կրամբլ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նուշը 5-10 րոպե թողնում ենք եռացրած ջրի մեջ։

- Այնուհետև կեղևահանում ու մանր կտրատում ենք։

- Ալյուրն ու շաքարավազը խառնում ենք։

- Կարագը հալեցնում ու լցնում ենք ալրային զանգվածի վրա և խառնում ենք։

- Ստացվում է փշուրանման զանգված։

- Ավելացնում ենք կտրատած նուշն ու խառնում ենք։

- Բալը լցնում ենք ձևամանի մեջ, ապա ավելացնում ենք 1 ճ/գ շաքարավազ։

- Վրան լցնում ենք խմորի փշրանման զանգվածն ու 20-25 րոպե եփում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

- Մատուցում ենք տաք կամ սառը վիճակում։

Նրբահամ դեսերտ, որը կարելի է վայելել ցանկացած եղանակի։ ։)
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: