
Բանանով դեսերտ
Բաղադրիչներ
- բանան - 3 հատ
- ընկույզ - 50 գր
- շոկոլադ կաթնային - 100 գր
- սերուցք (33% և ավելի յուղայնությամբ) - 100 մլ
- շաքարավազ - 2 ճ/գ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ընկույզը լավ մանրացնում կամ բլենդերով հարում ենք։

- Շոկոլադը բաժանում ենք սալիկների, ավելացնում ենք 2 ճ/գ սերուցքն ու միասնին հալեցնում ենք։

- Ստացված շոկոլադե զանգվածին ավելացնում ենք ընկույզն ու խառնում ենք։

- Սերուցքի մնացած մասը հարում ենք այնքան, մինչև թեթևակի պնդանա, ապա ավելացնում ենք 2 ճ/գ շաքարավազն ու հարում ենք այնքան, մինչև լավ պնդանա։

- Բանանները մաքրում ենք, բաժանում ենք երեք հավասար մասերի, որոնք էլ իրենց հերթին՝ երկու մասի։

- Բանանի յուրաքանչյուր կտորի վրա լցնում ենք շոկոլադե-ընկուզային զանգվածը։

- Վրան լցնում ենք սերուցքը։

- Վրան շաղ ենք տալիս քերիչով անցկացրած շոկոլադն ու մատուցում ենք։

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: