
        
        
        Բանանով ու նարինջով թխվածքաբլիթ
Բաղադրիչներ
- շաքարավազ - 125 գր
 - բանան - 120 գր
 - նարնջի կեղև - 1 ճ/գ
 - ալյուր - 200 գր
 - սոդա - 1 պտղունց
 - փխրեցուցիչ - 1 թ/գ
 - կարագ - 75 գր
 - հյութ նարինջի - 1 ճ/գ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Բանանները պատառաքաղի օգնությամբ ճզմում ենք:

 - Կարագը տրորում ենք շաքարավազի հետ, մինչև վերածվի կրեմային զանգվածի: Ավելացնում ենք բանանները, նարնջի հյութն ու կեղևը և խառնում ենք:

 - Կամաց-կամաց մաղի օգնությամբ ավելացնում ենք սոդան, փխրեցուցիչն ու ալյուրը՝ շարունակելով խառնել:

 - Խմորից պատրաստում ենք փոքրիկ գնդեր և դնում ենք ձևամանի մեջ միմյանցից բավականաչափ հեռավորության վրա:

 - Թխում ենք 12-15 րոպե նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

 
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Շատ համեղ էր ստացվել ընկերուհիներիս հետ պատրաստել էինք շատ լավն էր♥♥♥
Սիրելի Էլեն, շատ ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել: 🙂