
Դդմիկ կորեական ձևով ձմռան համար
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Դդմիկը լվանում, մաքրում, ապա քերիչով անցկացնում ենք կորեական գազարի նման։

- Այնուհետև լվանում ենք գազարը, մաքրում և կրկին քերիչով անցկացնում ենք։

- Պղպեղը լվանում ենք, հեռացնում ենք սերմերն ու բարակ տաշեղներով կտրատում ենք։

- Սխտորը մաքրում ենք մանր քերիչով անցկացնում ենք կամ ճզմում։

- Բանջարեղենը, սխտորն ու համեմունքները խառնում ու 5 ժամ պահում ենք սառնարանում։

- Պատրաստում ենք մարինադը, որի համար քացախը, շաքարավազն ու աղը խառնում ենք։ Այնուհետև ավելացնում ենք բուսայուղն ու կրկին խառնում ենք։

- Մարինադը լցնում ենք բանջարեղենի վրա ու խառնում ենք։

- Ստացված զանգվածը լցնում ենք ստերիլիզացված բանկաների մեջ ու կրակի վրա ստերիլիզացնում ենք։ Եթե լցնում ենք 1 լ բանկաների մեջ, ապա ստերիլիզացնում ենք 25-30 րոպե, իսկ եթե 0,5 լ բանկաների մեջ՝ 15-20 րոպե։ Այնուհետև բանկաները փակում ենք։

- Համեղ աղցանը պատրաստ է։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: