
 
        
        
        Դեղձով դեսերտ
Քայլերի հաջորդականություն
- Դեղձի կորիզները հեռացնում ու լուսնաձև կտրատում ենք։ Պետք է ստացվի մոտ 600 գր զանգված։ Լցնում ենք պոլիէթիլենային թաղանթի մեջ ու պահում ենք սառցախցիկում։
  
- Պատրաստում ենք սովորական օշարակ ջրով ու շաքարավազով, որի համար ջուրը հասցնում ենք եռման աստիճանի, ավելացնում ենք շաքարավազն ու թողնում ենք, որ սառչի։
  
- Սառած դեղձը լցնում ենք բլենդերի մեջ, ավելացնում ենք օշարակն ու կիտրոնի հյութը։ Հարում ենք այնքան, մինչև ստացվի խյուսանման զանգված։
  
- Դեսերտը լցնում ենք բաժակների մեջ ու մատուցում ենք։
  
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
 
				         
											 
											 
											 
											 
											 
															 
															 
															
Ներողություն մի բան հարցնեմ Հայաստանում որտեղից կարող եմ ձեռք բերել հապալաս՞
Սիրելի Քնար, հապալաս կարող եք ձեռք բերել սուպերմարկետներից։ 🙂