
        
        - Yield: 2 ժամ անց
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 10 minutes
 
Ելակով ռուլետ
Բաղադրիչներ
- թխվածքաբլիթ - 18 հատ (խտացրած կաթի համով)
 - կարագ - 200գր
 - կաթնաշոռ - 300գր
 - ելակ - 200գր
 - կաթ - 100մլ
 - շաքարի փոշի - 160գր
 - կակաո - 20գր
 - վանիլին - 1/2 թ/գդ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Սենյակային ջերմաստիճանում փափկած կարագը խառնել շաքարի փոշու կեսի հետ, ապա ավելացնել կակաոն և խառնել մինչև միատարր դառնալը:
Կաթնաշոռը հարել շաքարի փոշու երկրորդ կեսի և վանիլինի հետ:
Թխվածքաբլիթը ներծծել կաթով:

 - Ֆոլգայի վրա ուղղանկյունաձև տարածել շոկոլադային զանգվածը, վրան շարել թխվածքաբլիթները՝ 3x5 չափով, ապա տարածել կաթնաշոռային զանգվածը:
Թխվածքաբլիթների մեջտեղի շարքի վրա շարել ելակները:
Զգուշորեն փաթաթել ռուլետը՝ բարձրացնելով և սեղմելով ծայրի հատվածները վերև:
Ֆոլգայով փաթաթված ռուլետը տեղափոխել սառնարան 2ժամով:

 - Ֆոլգան բացել, կտրատել ռուլետը և անցնել համտեսելուն:

 
Այս ռուլետն իսկապես շատ օրիգինալ է, և որպեսզի առավել ընդգծեք դա, մատուցեք ռուլետը կտրատված:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: