
Եփած գազարով աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն

- Գազարը եփում ենք աղաջրի մեջ եռման պահից սկսած 20-25 րոպե։

- Ձուն նույնպես եփում ենք։

- Սոխը կիսալուսնաձև կտրատում ենք, որն էլ իր հերթին բաժանում ենք երկու մասի։

- Սոխը 5-10 րոպե տապակում ենք բուսայուղով տապակի մեջ, մինչև փափկի ու դառնա թափանցիկ։

- Գազարը մաքրում ու խոշոր քերիչով անցկացնում ենք։

- Ձուն մաքրում ու խոշոր քերիչով անցկացնում ենք։

- Ընկույզը մանր կտրատում ենք։

- Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք աղցանամանի մեջ։

- Համեմում ենք աղով, պղպեղով, բուսայուղով ու խառնում ենք։

Գունեղ ու շատ համեղ աղցան, որը շատ դուր կգա բանջարեղենային սննդի սիրահարներին։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Ես նաև ավելացրեցի սխտոր և մաղադանոս, իսկ ընդանուր շատ համեղ էր , ՇՆՈՐՀԱԿԱԼՈՒԹՅՈՒՆ:
Սիրելի Թամարա, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ Շնորհակալություն նաև Ձեզ, որ օգտվում եք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերից։ ։)
Barev dzez. Shat hamex er. Karcumem karelie naev hamem avelacnel.
Վատ