
- Yield: 1 Ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Խնձորով և գազարով աղցան
Քայլերի հաջորդականություն
- Գազարը մաքրում ենք և անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։

- Խնձորները կեղևազատում ենք և անցկացնում խոշոր քերիչով։

- Ընկույզը դանակով մանրացնում ենք։

- Աղցանամանի մեջ ենք լցնում գազարն ու խնձորը։ Ավելացնում ենք թթվասերը, խառնում ենք (եթե գազարը քաղցր չէ, իսկ խնձորները թթվաշ են, ապա 2 ճ/գդ շաքարավազ ենք ավելացնում)։

- Աղցանը մատուցելիս` վրան ընկույզ ենք ցանում։

Այսպիսով, պատրաստեցինք խնձորով և գազարով աղցան , որը թեթև է և շատ օգտակար 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: