
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 40 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Խնձորով գալետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Փափկած կարագը խորանարդաձև կտրատում ենք։

- Ավելացնում ենք ալյուրն ու աղը և տրորում ենք՝ վերածելով փշուրանման զանգվածի։

- Կամաց-կամաց ավելացնում ենք սառը ջուրն ու շարունակում ենք խառնել։

- Խառնում ենք այնքան, մինչև ստացվի ենթարկվող խմոր։

- Խմորագունդը փաթաթում ենք սննդային պոլիէթիլենային թաղանթով ու 30 րոպե պահում ենք սառնարանում։

- Խնձորները մաքրում ու լուսանձև կտրատում ենք։

- Խմորը բացում ենք պերգամենտով պատված ձևամանի վրա։

- Լցնում ենք միջուկը՝ եզրերն ազատ թողնելով, ապա շաղ ենք տալիս շաքարավազի ու դարչնի խառնուրդը։

- Խմորի ազատ հատվածները վրա ենք բերում։

- Թխում ենք 30-35 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: