
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 40 minutes
 - Cook Time: 35 minutes
 
Խնձորով գալետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Փափկած կարագը խորանարդաձև կտրատում ենք։

 - Ավելացնում ենք ալյուրն ու աղը և տրորում ենք՝ վերածելով փշուրանման զանգվածի։

 - Կամաց-կամաց ավելացնում ենք սառը ջուրն ու շարունակում ենք խառնել։

 - Խառնում ենք այնքան, մինչև ստացվի ենթարկվող խմոր։

 - Խմորագունդը փաթաթում ենք սննդային պոլիէթիլենային թաղանթով ու 30 րոպե պահում ենք սառնարանում։

 - Խնձորները մաքրում ու լուսանձև կտրատում ենք։

 - Խմորը բացում ենք պերգամենտով պատված ձևամանի վրա։

 - Լցնում ենք միջուկը՝ եզրերն ազատ թողնելով, ապա շաղ ենք տալիս շաքարավազի ու դարչնի խառնուրդը։

 - Խմորի ազատ հատվածները վրա ենք բերում։

 - Թխում ենք 30-35 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

 
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: