
Խնձորով «խուճուճ» պիրոգ
Քայլերի հաջորդականություն
- Դեղնուցները հարել ¾ բաժակ շաքարավազի հետ:

- Ավելացնել փափկած կարագը:

- Լցնել ալյուրը:

- Խառնել զանգվածը:

- Առանձնացնել խմորի 1/3 մասը, գունդ անել ու դնել սառնախցիկի մեջ:

- Խմորի մնացած մասը լցնել յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ ու ձեռքերով տարածել:

- Խնձորները լվանալ ու կեղևահանել:

- Խնձորներն անցկացնել խոշոր քերիչով, ավելացնել 1 ճ./գ. շաքարավազ ու խառնել:

- Խնձորի լցոնը հավասարապես տարածել խմորի վրա:

- Սպիտակուցները հարել՝ կամաց-կամաց ավելացնելով ¼ բաժակ շաքարավազը:

- Սպիտակուցային զանգվածը հավասարապես տարածել խնձորի շերտի վրա:

- Խմորը հանել սառնախցիկից և անցկացնել խոշոր քերիչով: Ստացված խմորային գանգուրիկները հավասարապես լցնել պիրոգի վրա:

- Պիրոգը դնել ջեռոցի մեջ ու եփել 180 ջերմաստիճանի տակ մինչև ոսկեգույն դառնա:

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: