
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 7-12 minutes
 
Խնձորով օլադի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խառնում ենք սոդան, փխրեցուցիչը, դարչինը, ալյուրն ու շաքարավազը:

 - Այնուհետև ավելացնում ենք կարագը, ձուն և կեֆիրը և հունցում ենք այնքան մինչև
թանձր ու համասեռ զանգված ստանանք։

 - Խնձորները կեղևազրկում ենք և պտղամիսը ոչ մեծ կտորների ենք բաժանում։

 - Խնձորը խմորի հետ խառնում ենք։ Օլադիները տապակում ենք միջին ուժեղության կրակի վրա` կարագով պատված թավայի մեջ, մինչև պատրաստ լինեն։
Մատուցում ենք մեղրի կամ թթվասերի հետ։

 
Այս օլադիի բաղադրատոմսի մեջ խնձորը համեմված է դարչինով, սակայն եթե դարչին չենք սիրում, կարող ենք այն փոխարինել վանիլինով կամ ցիտրուսային կեղևով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: