
        
        - Yield: 15 րոպե անց
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 25 minutes
 
Խտացրած կաթով եղջյուրներ
Բաղադրիչներ
- խտացրած կաթ եփված - 50 գր
 - կարագ - 125 գր
 - շաքարի փոշի - 2 ճ/գդ
 - աղ - 2 պտղունց
 - խմորիչ - 12 գր
 - ալյուր - 250 գր
 - թթվասեր - 125 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրը, կարագն ու աղը բլենդերով հարում ենք: Խմորիչն ու թթվասերը խառնում ենք և զգուշությամբ լցնում ալրային զանգվածի մեջ: Մի քանի րոպե կրկին բլենդերով հարում ենք, խմոր հունցում և 1 ժամով տեղափոխում սառնարան:

 - Խմորը հանում ենք, շրջանաձև գրտնակում և պիցցայի դանակով ահա այսպես կտրում ենք:

 - Խմորների մեջ եփած խտացարած կաթ ենք լցնում և փաթաթում: Եղջյուրները շարում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե: Ստացանք համեղ եղջյուրներ որոնց վրա մնում է միայն շաքարի փոշի ցանել և մատուցել:

 
Աննման եղջյուրներ պատրաստելու ժամանակն է 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: