
- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Կաթնաշոռով պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Հալեցրած կարագը խառնում ենք շաքարավազի, ալյուրի և սոդայի հետ: Ձեռքերով լավ խառնում ենք:

- Պատրաստում ենք միջուկը: Ձուն, կաթնաշոռն ու շաքարավազը լավ հարում ենք:

- Խմորի 1/3 մասն առանձնացնում ենք, իսկ մնացածը գրտնակում, դնում յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և տարածում: Վրան լցնում ենք միջուկը:

- Լավ տարածում ենք:

- Մի կողմ դրած խմորը գրտնակում ենք, շրջանների բաժանում և շարում պիրոգի վրա:

- Նախօրոք 200 աստիճան ջեռոցում թխում ենք 30-35 րոպե:

- Ահա ևվերջ:

Համեղ պիրոգ վայելելու ժամանակն է 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: