
Կանաչ կարագ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարագը նախօրոք հանում ենք սառնարանից, որպեսզի հալվի սենյակային պայմաններում:

- Մաղադանոսն ու սամիթը լվանում ենք, չորացնում ենք սրբիչի օգնությամբ, ապա մանր կտրատում ենք:

- Կարագը դնում ենք տարայի մեջ, ապա ավելացնում ենք մաղադանոսն ու սամիթը:

- Կարելի է ավելացնել նաև մի քիչ ճզմիչով անցկացրած սխտոր:

- Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել նաև մի քանի կաթիլ կիտրոնի հյութ ու կեղև:

- Ստացված զանգվածը լավ խառնում ենք, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

- Ահա և պատրաստ է մեր կարագը:

Բարի ախորժակ:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: