
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 30 minutes
 
Հունական աղցան նորովի
Բաղադրիչներ
- հավի ֆիլե - 2 հատ
 - լոլիկ - 2 հատ
 - պանիր ֆետա - 200 գր
 - վարունգ - 1-2 հատ
 - ձիթապտուղ սև - ըստ ճաշակի
 - ռուկոլա - ըստ ճաշակի
 - Ինչպես նաև՝
 - բուսայուղ - 1 ճ/գդ
 - հյութ կիտրոնի - 2 ճ/գդ
 - սխտոր - 2 պճեղ
 - կանաչի - 1 ճ/գդ
 - աղ - ըստ ճաշակի
 - պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Ամանի մեջ խառնում ենք ձիթայուղը, կիտրոնի հյութը, ճզմած սխտորը, մանր կտրատած կանաչին, աղն ու պղպեղը: Այնուհետև հավի ֆիլեն դնում ենք սոուսի մեջ և 2 ժամ թողնում, որպեսզի մարինացվի: Այս ամենից հետո միսը փաթաթում ենք փայլաթիթեղով և նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում եփում 25-30 րոպե:
Մեծ մատուցվող ամանի մեջ կտրատում ենք ռուկոլան, միսը դնում վրան ու կտորների բաժանում: Այնուհետև աղցանի համար նախատեսված մյուս բաղադրիչները կտրատում ենք և շարում մսի կողքերը: Վրան ձիթապտուներ ենք դնում ու մատուցում:

 
Յուրահատուկ աղցան ստացվեց 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: