
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 30 minutes
 
Մսով լցոնված լավաշ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Միսը կտրատել խորանարդիկներով և տապակել թավայի մեջ առանց փակելու կափարիչը:
Ավելացնել մանր կտրատված գազարը և սոխը, ապա կտրատված սմբուկը, համեմել աղ ու պղպեղով: Ամբողջը խառնել և թողնել շոգեխաշվի:

 - Առանձին տապակել մանր խորանարդիկներով կտրատված կարտոֆիլը:

 - Լավաշի մեկ հատը կտրատել ժապավենաձև, որպեսզի այդ ժապավեններով կապենք մյուս լավաշները:
Լավաշի վրա լցնել պատրաստված լցոնը, ապա փաթաթել և կապել լավաշի ժապավենով:

 - Եփել ջեռոցում 20-30 րոպե 160 աստիճանում: Ջեռոցից հանել խրթխրթան լավաշները և անմիջապես անցնել համտեսելուն:

 
Ի դեպ, այսպիսի լցոնված լավաշ կարելի է պատրաստել նաև այն պահին, երբ շատ կցանկանայիք ուտել ֆասթֆուդ, սակայն գիտակցում եք, որ այն օգտակար չէ: )
Իսկ եթե ուզում եք ինքնուրույն պատրաստել նաև լավաշը, ահա շատ համեղ տնական լավաշի բաղադրատոմսը:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Замечательный рецепт