
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 10 minutes
 - Cook Time: 15 minutes
 
Նարնջով «Մադլեն»
Բաղադրիչներ
- ձու - 3 հատ
 - վանիլինի էսենցիա - 1 թ/գ
 - հյութ նարինջի - 2 ճ/գ
 - ալյուր - 200 գր
 - շաքարավազ - 140 գր
 - կարագ - 150 գր
 - նարնջի կեղև - 1 ճ/գ
 - փխրեցուցիչ - 1 թ/գ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարագը հալեցնում ու մի կողմի վրա ենք դնում։

 - Ձուն մի քիչ հարում ենք շաքարավազի, նարնջի կեղևի, հյութի ու վանիլային էսենցիայի հետ։

 - Ավելացնում ենք մաղով անցկացրած ալյուրն ու փխրեցուցիչը և խառնում ենք։ Ապա ավելացնում ենք հալեցրած կարագն ու նորից խառնում ենք։

 - Խմորը մեկ գիշեր թողնում ենք սառնարանում, ապա հանում ենք, լցնում ֆորմաների մեջ ու 12-15 րոպե թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

 
Այս չափաբաժնից ստացվում է 30 թխվածքաբլիթ։ Վրան շաղ ենք տալիս շաքարի փոշի ու մատուցում ենք։
Ցանկության դեպքում կարելի է նարինջը փոխարինել կիտրոնով կամ մանդարինով։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: