
        
        - Yield: 2 ժամ անց
 - Prep Time: 40 minutes
 - Cook Time: 40 minutes
 
Շոկոլադե մրջնաբույն
Բաղադրիչներ
- կարագ - 200 գր
 - թթվասեր - 50 գր
 - շաքարավազ - 30 գր
 - ալյուր - 350 գր
 - սոդա - 2 գր
 - խտացրած կաթ եփված - 1 բանկա
 - լիկյոր - 20 մլ (Baileys)
 - շոկոլադ սև - 100 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- 100 գր կարագը, շաքարավազը և թթվասերը լավ հարում ենք, ավելացնում ենք սոդան և ալյուրը և ձեռքերով խմոր հունցում։ Խմորից գնդիկներ ենք ձևավորում և 30 րոպեով տողափոխում սառցախցիկ։

 - Ժամանակը լրանալուց հետո խմորներն անցկացնում ենք քերիչով, լցնում յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե։ Հովացնում ենք։

 - Պատրաստում ենք կրեմը։ 100 գր կարագը եփած խտացրած կաթի հետ լավ հարում ենք և վերջում ավելացնում լիկյորը։ Խմորները լցնում ենք կրեմի մեջ և խառնում։

 - Այնուհետև խոհարարական օղակների միջոցով շրջաններ ենք ձևավորում և 2 ժամով տեղափոխում սառնարան։

 - Մատուցելուց առաջ շոկոլադը հալեցնում ենք և լցնում մրջնաբույնի վրա:

 
Շոկոլադե մրջնաբույն , որի համից չեք կշտանա ։)
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Barev Dzez, isk karox enq kremin likyori poxaren, konyak avelacnel?
Այո, իհարկե կարող եք: