
        
        - Yield: 8 ժամ անց
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 25 minutes
 
Շոկոլադե չիզքեյք
Բաղադրիչներ
- թխվածքաբլիթ - 50 գր
 - կարագ - 20 գր
 - շոկոլադ սև - 70 գր
 - շոկոլադ կաթնային - 20 գր
 - պանիր մասկարպոնե - 90 գր
 - սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 50 մլ
 - շաքարավազ - 40 գր
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Վերցում ենք 8-10 սմ տրամագծով 2 խոհարարական օղակ, դնում ափսեներ մեջ, լցնում ենք բլենդերում մանրացրած թխվածքաբլիթները և տեղափոխում սառցարան:

 - Շաքարավազն ու մասկարպոնեն լավ հարում ենք, երկու տեսակի շոկոլադները հալեցնում ենք, լցնում մասկարպոնեով զանգվածի մեջ ու խառնում:
Առանձին ամանի մեջ հարում ենք սերուցքն ու զանգվածները միացնում:

 - Լավ հարում ենք:

 - Թխվածքաբլիթները հանում ենք, ձևաանների մեջ լցնում կրեմն ու չիզքեյքը և 6-8 ժամով տեղափոխում սառնարան:

 - Օղակները հանում ենք, զարդարում ու չիզքեյքները մատուցում:

 
Ստացվում է 2 փոքրիկ ու անչափ համեղ չիզքեյք 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: