
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 30 minutes
 
Ուտեստ ”Մսով բույն”
Բաղադրիչներ
- միս տավարի - 300 գր
 - միս խոզի - 300 գր
 - սունկ շամպինիոն - 4-5 հատ
 - սոխ - 1գլուխ
 - թթվասեր - 1 ճ/գդ
 - հաց սպիտակ - 2-3 կտոր
 - մաղադանոս - 05 ճ/գդ
 - ձու - 1 հատ
 - աղ - ըստ ճաշակի
 - պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
 - պաքսիմատ - 100 գր
 - կաթ - 100 մլ
 - պանիր - 75 գր
 - բուսայուղ - տապակելու համար
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Տաք կաթի մեջ թրջում ենք հացերը:
Սնկերն ու սոխը մանր կտրատում ենք և տապակում մի քանի րոպե, ինչից հետո ավելացնում ենք թթվասերն ու կրկին մի քանի րոպե տապակում:

 - Մսերը, հացերը, կտրատած կանաչին աղում ենք, ավելացնում ձուն, աղը, պղպեղը, կաթը և լավ խառնում ենք: Թաց ձեռքերով մասերի ենք բաժանում:

 - Գնդերը լավ թաթախում ենք պաքսիմատի մեջ և մատներով մեջտեղում փորվածք անում: Յուրաքանչյուրի մեջ սունկ ենք լցնում:

 - Բույները տեղափոխում ենք նախօրոք 180 աստիճան ջեռոցն ու թխում 30 րոպե:

 - 15-20 րոպե անց սնկերի վրա պանիր ենք քերում:

 - Ահա և վերջ:

 
Ուտեստ , որը շատ դուր կգա Ձեզ 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: