
        
        - Yield: 10 րոպե անց
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 5 minutes
 
Չուրրոս
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթսան դնում ենք կրակին, լցնում ջուրը, կարագն ու շաքարավազը և հասցնում եռման: Վերցնում ենք կրակից, ավելացնում ալյուրն ու խառնում: Հատ առ հատ ավելացնում ենք ձվերը՝ յուրաքանչյուրից հետո լավ խառնելով:
Խմորը լցնում ենք աստղաձև գլխադրով խոհարարական պարկի մեջ և լցնում բուսայուղով լի տապակի մեջ: Տապակում ենք 3-4 րոպե, մինչև ոսկեգունելը:

 - Լցնում ենք շաքարի փոշին:

 - Ահա և վերջ:

 
Պատրաստեցինք իսպանական ազգային քաղցրավենիք՝ Չուրրոս 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Շատ եմ սիրում այս խումբը, շնորհակալություն յուրօրինակ և մանրամասն բաղադրատոմսերի համար:
Շնորհակալ ենք Օֆելյա ջան, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը 🙂
Iroq shnorhakal enq.amen ban hesht ev matcheli e.
Yadiklafi,inchpes kases araberenov 🙂
Dzerqerned dalar
Անչափ շնորհակալ ենք բարձր գնահատանքի համար 🙂
Joxovurd es sranic urishi patrastac kerelem,zzveli er chsargeq hankarc,kposhmaneq,yaaxq,,knereq bayc es dranic ski Chen sirum
Բարև Ձեզ, եթե իսպանական քաղցրավենիքը Ձեզ դուր չի եկել, առաջարկում ենք այլ ուտեստ պատրաստել 🙂
Amen mekn ir karciqn uni hargelis,sovoreq gnahatel dimacini ashxatanqe,es inqs es kayqic ogtvumem u shat hamex baneren stacvum,,shaat shnorhakalenq espisi hamex baxadratomseri hamar hargeliners
Անչափ շնորհակալ ենք մեզ վստահելու և մեր աշխատանքը գնահատելու համար 🙂