
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 35 minutes
 - Cook Time: 15 minutes
 
Պանրով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
- կաթ - 200մլ
 - շաքարավազ - 2թ/գդ
 - խմորիչ - 1թ/գդ
 - ալյուր - 300գր
 - կարագ - 2ճ/գդ
 - պանիր հալված - 10 շերտ
 - ձվի դեղնուց - 1 հատ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Տաք կաթի մեջ ավելացնում ենք խմորիչը, շաքարավազը և թողնում մինչև պղպջակների առաջանալը:

 - Ապա ավելացնում ենք կարագը, մաղված ալյուրը:

 - Պատրաստում ենք խմորը, փակում այն սրբիչով և դնում տաք տեղ, որպեսզի բարձրանա:

 - Հասունացած խմորը բաժանում ենք 10 հավասար մասերի:

 - Գրտնակով հերթով բացում ենք խմորները: Շերտի մի ծայրին դնում ենք պանիրը, իսկ մյուս ծայրերի վրա անում ենք կտրվածքներ:

 - Այնուհետև սկսում ենք ռուլետի նման փաթաթել խմորները:

 - Կարկանդակները դնում ենք պերգամենտային թղթով պատված տապակի վրա:

 - Կարկանդակների վրա քսում ենք հարված դեղնուցը:

 - Եփում ենք ջեռոցում 200 աստիճանում 15 րոպե :

 
Այս պանրով կարկանդակը ավելի համեղ է տաք վիճակում: Այնպես որ, եթե կարկանդակներ են մնացել, ապա ուտելուց առաջ տաքացրեք դրանք միկրոալիքային վառարանում: 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Спасибо огромная залатой руки!!!!
🙂 շնորհակալ ենք