
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 15 minutes
 - Cook Time: 25 minutes
 
Պիցցա-ռուլետ “Սթրոմբոլի”
Բաղադրիչներ
- խմոր հում պիցցայի - 500գր
 - խոզապուխտ - 5-8 շերտ
 - երշիկ - 5-8 շերտ
 - պանիր - 3-4 շերտ
 - պանիր մոցարելլա - 7-8 կտոր
 - ձվի դեղնուց - 1 հատ
 - ձիթայուղ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Սեղանին շաղ տալ մի քիչ ալյուր, ապա ուղղանկյունաձև բացել խմորը: Սկզբում շարել կտրատված խոզապուխտը և երշիկը, ապա պրովոլոնե պանիրը և մոցարելլան՝ թողնելով խմորի ծայրից 3-4սմ ազատ տարածք:

 - Խմորը փաթաթել ռուլետի նման:

 - Ռուլետի վրա քսել ձիթայուղ, ապա եփել ջեռոցում 20-25րոպե 180-200աստիճանում:

 - Պատրաստի պիցցան կտրատել փոքր ռուլետների և ուտել:

 
Իտալաամերիկյան պիցցա-ռուլետ “Սթրոմբոլի” պիցցայի պատրաստի խմորով:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Xanuti gnaz xmorow klini?
Սիրելի Նելլի, խանութից գնված խմորն արդեն կիսաեփ է, և բավականաչափ ճկուն չէ փաթաթելու համար…
xxczxf