
        
        - Yield: անմիջապես
 - Prep Time: 15 minutes
 - Cook Time: 20 minutes
 
Սմբուկով և լոլիկով խորտիկ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն

- Սմբուկը շրջանաձև կտրտում ենք ու աղ անում:

 - Տաքացնում ենք բուսայուղ լցրած տապակը, լցնում կտրտած սմբուկը, տապակում մարմանդ կրակի վրա: 

 - Երբ սմբուկը ոսկեգույն երանգ ստանա, հանում ու դնում ենք թղթե անձեռոցիկի վրա: 
Պատրաստում ենք սոուսը: մայոնեզն ու ճզմած սխտորը լցնում ենք խոր ամանի մեջ, ավելացնում կանաչին: Խառնում ենք: 
 - Այնուհետև ավելացնում ենք կարմիր պղպեղը, աղը: Կրկին խառնում ենք: 

 - Այժմ սմբուկների վրա լցնում ենք սոուսը՝ յուրաքանչյուր կտորին 1 թ/գ: 

 - Վրայից դնում ենք լոլիկի կտորները: Հետո կարելի է կրկին սոուս դնել ու մի քիչ համեմ լցնել: 

 
Այս թեթև նախուտեստը նաև շատ գեղեցիկ է դիտվում սեղանին՝ որպես հիմնական ճաշի հավելում:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: