
        
        - Yield: 3 ժամ անց
 - Prep Time: 30 minutes
 - Cook Time: 60 minutes
 
Վանիլային չիզքեյք
Բաղադրիչներ
- Հիմքի համար՝
 - թխվածքաբլիթ - 250 գր
 - կարագ - 160 գր
 - Միջուկի համար՝
 - պանիր մասկարպոնե - 250 գր
 - թթվասեր - 300 գր
 - շաքարավազ - 150 գր
 - ձու - 3 հատ
 - վանիլին - 2 պտղունց
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Թխվածքաբլիթները բլենդերում մանրացնում ենք, այնուհետև սենյակային ջերմաստիճանի կարագի հետ ենք խառնում: Զանգվածը լցնում ենք յուղաթղթապատ քանդվող ձևամանի մեջ և ձեռքերով տարածելով ու կողքեր ձևավորելով՝ ստանում ենք տորթի հիմքը: Հիմքը 30 րոպեով տեղափոխում ենք սառնարան:
Պատրաստում ենք միջուկը: Թթվասերն ու վանիլինը լավ հարում ենք, այնուհետև ավելացնում մասկարպոնեն ու ձվերը ու կրկին լավ հարում ենք:
Կրեմը լցնում ենք հիմքի մեջ և 1 ժամով տեղափոխում նախօրոք 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:

 - Չիզքեյքը հանում ենք ջեռոցից, հասցնում սենյակային ջերմաստիճանի և 3 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան:

 
Համեղ չիզքեյք , որը մատուցելիս կարող ենք զարդարել շոկոլադով, մրգերով կամ հատապտուղներով 🙂 lustzone
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: