
- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Վարշավյան շոռակարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռը, թթվասերն ու կարագը լավ հարում ենք՝ աստիճանաբար ավելացնելով ալյուրը: Մեկ այլ ամանի մեջ հարում ենք ձվերն ու շաքարավազը և զգուշությամբ լցնում կաթնաշոռային զանգվածի մեջ:

- Զանգվածից 350 գր առանձնացնում ենք, իսկ մնացաի մեջ կակաո ավելացնում:

- Բուսայուղապատ սիլիկոնե ձևամանի մեջ լցնում ենք շոկոլադե կրեմը, վրան տարածում սպիտակը:

- Թխում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-40 րոպե:

- Համեղ շոռակարկանդակ վայելելու ժամանակն է:

Այս անգամ պատրաստեցինք համեղ շոռակարկանդակ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: