
        
        - Yield: 4 ժամ անց
 - Prep Time: 15 minutes
 - Cook Time: 30 minutes
 
Տորթ Շոկոլադե Պլոմբիր
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Առանձին տարայի մեջ հարում ենք ձուն և շաքարավազը։

 - Ստացված զանգվածին ավելացնում ենք թթվասերը, փափկած կարագը, քացախի մեջ լուծված սոդան և շարունակում ենք հարիչով հարել։

 - Ալյուրն անցկացնում ենք մաղով ու աստիճանաբար ավելացնում ենք ստացված զանգվածին։ Անհրաժեշտության դեպքում կարելի է ալյուրն ավելացնել։ Պետք է ստացվի պինդ թթվասերի նման խմոր։

 - Ձևամանը պատում ենք պերգամենտով, եզրերը կարագապատում ենք։ Լցնում ենք խմորն ու թխում 30 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

 - Ստացված խմորաշերտը թողնում ենք, որ սառչի, ապա բաժանում ենք փոքրիկ կտորների։

 - Բիսկվիթի չոր եզրերը վերածում ենք փշուրների, որից հետո վերցնում ենք կլոր ձևամանը, հատակը պատում ենք սննդային պոլիէթիլենային թաղանթով։ Այնուհետև խմորի փշուրների մի մասը լցնում ենք ձևամանի մեջ։

 - Պատրաստում ենք եփովի կրեմը այս բաղադրատոմսով։

 - Բիսկվիթի կտորները պատում ենք կրեմով ու լցնում արդեն իսկ փշուրներով պատված կլոր ձևամանի մեջ, ապա սեղմում ենք, որպեսզի որևէ ազատ տարածություն չմնա։

 - Տորթը ծածկում ենք սննդային պոլիէթիլենային թաղանթով ու 4 ժամ թողնում սառնարանում, որից հետո հանում ենք, հեռացնում թաղանթն ու շրջում հակառակ կողմով։

 - Տորթը զարդարում ենք խմորի մնացած փշրանքներով և հալեցրած շոկոլադով։

 
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: