
        
        - Yield: 3 ժամ անց
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 50 minutes
 
Տորթ Ferrero Rocher
Բաղադրիչներ
- ձու - 5 հատ
 - շաքարավազ - 6ճ/գդ
 - ալյուր - 2 ճ/գդ
 - կակաո - 2ճ/գդ
 - փխրեցուցիչ - 2թ/գդ
 - կարագ - 200գր
 - շոկոլադ սև - 280գր
 - նուտելլա - 7ճ/գդ
 - վաֆլի - 200-220գր
 - պնդուկ - 1,75 բաժակ
 - կոնֆետ Ferrero Rocher - 10 հատ
 
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձուն հարեք շաքարավազի հետ մինչև ծավալով կրկնակի ավելանալը:

 - Ալյուրը, կակաոն և փխրեցուցիչը առանձին խառնեք, անցկացրեք մաղով, ավելացրեք բլենդերում մանրացված պնդուկը (մի քիչ թողեք տորթի ձևավորման համար), ապա մաս առ մաս ավելացրեք ստացված զանգվածը հարված ձվին, խառնեք:

 - Տորթի ձևամանին կարագ քսեք, ապա լցրեք խմորը:

 - Թխեք ջեռոցում մոտ 40րոպե 175 աստիճանում:
 - Կրեմի ստացման համար հալեցրեք շոկոլադը միկրոալիքային վառարանում կամ շոգիի վրա, ապա ավելացրեք նուտելլան և սենյակային ջերմաստիճանում փափկած կարագը:

 - Լավ հարեք մինչև միատարր զանգվածի առաջացումը:

 - Պատրաստի բիսկվիթը բաժանեք 2-3 շերտի: Վաֆլին փշրեք: Բիսկվիթի ամեն շերտի վրա կրեմ քսեք, ապա վրան շաղ տվեք վաֆլիի փշրանքը:

 - Տորթի վրան և կողքերը նույնպես պատեք կրեմով, վաֆլիի փշրանքով և մանրացված պնդուկով:
Կոնֆետները բաժանեք 2 մասի և շարեք տորթի վրա:
Տեղափոխեք տորթը սառնարան, որպեսզի կրեմը սառչի:

 - 3 ժամ անց հանեք տորթը սառնարանից և անցեք համտեսելուն:

 
Ferrero Rocher տորթն իր համով իսկապես շատ նման է համանուն կոնֆետներին: Միևնույն ժամանակ այն տոնական է, և օրիգինալ: Փորձեք, և կհամոզվեք ինքներդ: 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Inch chapi dzevamani hamare naxatesvac
inch chapi amani mej e cankali txel?
Սիրելի Լիլիթ, ցանկալի է թխել 20×20 սմ տրամագծով ձևամանի մեջ։ ։)