
        
        - Yield: Անմիջապես
 - Prep Time: 20 minutes
 - Cook Time: 25-30 minutes
 
Լավաշով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լավաշի կենտրոնում կոտրում ենք ձվերը և պատառաքաղով տարածում լավաշի վրա, ընդհուպ ծայրերը (դա կօգնի տապակելիս ամրացնել եզրերը):

 - Լցնում ենք քերած պանիրը, աղացած սև պղպեղը և աղը:

 - Լավաշը եռանկյունաձև ծալում ենք, թավայի մեջ կարագ հալեցնում և կարկանդակը կարը դեպի ներքև դնում թավայի մեջ:

 - Տապակում ենք մինչ ոսկեգունելը, շրջում ենք, կրկին տապակում ու անմիջապես մատուցում, թեև սառը վիճակում կարկանդակը նույնպես շատ համեղ է:

 - Ահա և վերջ:

 
Արդյունքում ստանում ենք 2 անչափ համեղ կարկանդակ:
Ի դեպ, լավաշով կարկանդակ կարելի է ուտել թե՛ նախաճաշին, թե՛ տանել աշխատանքի ու համեղ ընդմիջում անել 🙂
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: